Sinterklaas winactie! (Gesloten)

De Sint is weer in het land en slaat Letteratura niet over. We zijn namelijk allemaal druk bezig met cadeaus kopen voor anderen, maar misschien gun je jezelf ook iets leuks? Dan zit je hier goed, want ik mag een mooi boek weggeven!

Als er één Italiaanse roman was die dit jaar indruk maakte in Nederland, dan was het De acht bergen van Paolo Cognetti. Het boek werd namelijk verkozen tot het boek van de maand bij De Wereld Draait Door en staat momenteel nog altijd in de bestseller top 60. Heb je dit boek nog niet gelezen of wil je het misschien toch cadeau doen aan een ander? Lees dan verder hoe je kans maakt.

Maak kans!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres.
  • Volg Letteratura via Facebook of Twitter.
  • Extra kans maken? Deel het bericht dan op Facebook of Twitter.

Je kunt meedoen tot en met 30 november. Op 1 december maak ik de winnaar bekend via een e-mail. Reageert de winnaar niet binnen drie dagen, dan kies ik een nieuwe winnaar.

17 thoughts on “Sinterklaas winactie! (Gesloten)”

  1. Ik ben heel benieuwd naar dit boek, dus ik doe heel graag mee! Ik volg je op Facebook en Twitter en heb de actie via een retweet gedeeld 🙂

  2. Ik heb al zoveel goeds over dit boek gehoord en gelezen dat ik heel nieuwsgierig ben geworden. Loot heel graag mee. Sint Nicolaas ik ben bijna niet stout geweest.

  3. In de uitzending van DWDD werd ik getriggerd door dit boek. Heel benieuwd naar de inhoud!

  4. Ik ken weinig Italiaanse literatuur (ben meer op de noordelijke literatuur georienteerd), maar ik ben zeer benieuwd naar dit boek.

Reacties zijn gesloten.