Win een zomers boek!

De zomervakantie is in het zuiden van het land al begonnen en de andere regio’s zullen snel volgen. Het is de tijd van het jaar om onze koffers te pakken en nog meer zon op te zoeken. Een mooi boek maakt je vakantie nog fijner en daarom maak je vandaag kans op een zomers boek!

 

Win!

Ik geef één exemplaar van Onder de Italiaanse zon van Santa Montefiore weg!

Als de achtenzestigjarige weduwe Gracie een advertentie voor een kookcursus in een Toscaans castello ziet, boekt ze de reis zonder aarzelen. Iedereen in het gehucht in Devon waar ze woont is stomverbaasd: Gracie is al veertig jaar haar dorp amper uit geweest. Vooral haar dochter Carina kan haar oren nauwelijks geloven. Om een oogje in het zeil te houden besluit ze mee te gaan, en ze neemt haar eigen zeventienjarige dochter ook mee.

De drie vrouwen reizen naar het adembenemend mooie stadje Colladoro, waar de mensenschuwe graaf Tancredi Bassanelli om financiële redenen zijn kasteeldeuren heeft geopend voor betalende gasten. Maar Gracie draagt een geheim met zich mee. Een geheim dat zelfs haar dochter niet kent en dat alles te maken heeft met haar impulsieve besluit om naar Italië af te reizen. Terwijl ze zich onderdompelt in herinneringen – aan de liefde die ze verloor en aan de tragedie die haar deed terugkeren naar Engeland – ziet ze dat de magie van Toscane haar dochter en kleindochter ook niet onberoerd laat. Zo herontdekken ze de liefde, voor elkaar, voor het goede leven, en voor die ene…

 

 

Maak kans

 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres.
 • Volg Letteratura via Facebook of Twitter.
 • Extra kans maken? Deel het bericht dan op Facebook of Twitter.
 • Je bent woonachtig in Nederland of België (of hebt hier een postadres).

 

Je kunt meedoen tot en met 22 juli. Op 23 juli maak ik de winnaar bekend via een e-mail. Reageert de winnaar niet binnen drie dagen, dan moet ik een nieuwe winnaar kiezen.

16 thoughts on “Win een zomers boek!”

 1. Lijkt mij een heerlijk boek om in mijn hangmat te lezen in het zonnetje,op mijn vakantieadres

 2. Ik loot heel erg graag mee. Lijkt me een goed zomers vakantieboek.

 3. Ik loot graag mee 🍀 Santa schrijft prachtig mooie verhalen

 4. Nog nimmer een boek van Santa Montefiore gelezen, wel veel goeds over gehoord. Dus graag! Zij is welkom.

 5. Ik heb veel positieve reacties gehoord over dit boek op Facebook. Heeeeel benieuwd!

 6. Al veel over gehoord, maar nog niets van gelezen. Daar wil ik heel graag wat aan doen. Héél graag dus!

 7. Leuk! Heb nog nooit iets gelezen van Santa Montefiore, maar zoveel voorbij zien komen dat ik wel erg nieuwsgierig ben geworden.

Reacties zijn gesloten.